Saturday, September 19, 2009

Layan result contest ye





Bismillah...
Salam sayang semua. Jom kita jamu mata dengan result MyDearShoppe-Aidilfitri GiveAway Contest ye.
Comel kan model2 Lunatots CD di mydearshoppe e-shop ni...slideshow mereka sebagai model adalah dalam pembikinan. heh!ala2 bintang filem plak kan...

Alangkah comelnya andai mereka benar2 menggayakan Lunatots CD kan...?heh!

Pertama sekali kami ingin mengucapkan jutaan terima kasih terhadap penyertaan mommies sekalian. Usaha keras anda amat2 kami hargai

Kami senaraikan semua penyertaan dan juga TAGLINE berserta dengan link ke special entry di blog masing2:
"Your time, Your baby, Your place...We Deliver Your Love"
MYDEARSHOPPE E-SHOP: Place Where Moms & Kids Dream to Shop"

"Cantik!
Selamat!
Multisaiz!
Jimat!
Sebab itu ia menjadi pilihan saya..."

"Ibu Prihatin, Sambil Berjimat, Baby Sihat,
Cloth Diapers sememangnya pilihan yang tepat"

"...because your dear lil munchkin deserves a greener earth...
and the cutest of everything!"
"Comel Untuk Anak, Jimat Untuk Poket, Selamat Untuk Bumi"

"Jimat My Mom Money, Safe for Me, Health make Me Happy,
Save our Bumi, Lets Go for CD"

"The best place to shop for your love ones"

"KESELESAAN ANAK ANDA, KEUTAMAAN KAMI,
KESIHATAN DIJAGA, ALAM SEKITAR DIPELIHARA,
JOME KITA BER"CD""
Sokonglah MyDearShoppe-Cloth Diaper terkini dan menarik, betul-betul bajet,
Bumi bersih, Kesihatan Terjamin, Anda puas hati...

"Gentle on little bums, gentle on the environment"
@
" One diaper. Big change."

"lebih jimat, lebih selesa dan lebih selamatkan bumi kita...
jom ramai2 pakai CD"

Dan Pemenang nya adalah...
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
GRAND PRIZE dimiliki oleh...,
MUMMY_SOFEA


2ND WINNER PRIZE dimiliki oleh...,
SITISIFIR10

3RD WINNER PRIZE dimiliki oleh...,
IBUARIFA

Tahniah kami ucapkan kepada 3 PEMENANG UTAMA.
Dan HADIAH SAGUHATI juga berhak dimiliki oleh SEMUA PESERTA yang kurang bernasib baik untuk contest kali ini.

nota kaki:
1) Sedikit keterangan kaedah juri memilih pemenang: TAGLINE adalah tricky part di mana kebanyakan peserta kehilangan markah. Mydearshoppe e-shop bukan hanya menawarkan CD, terdapat juga barangan lain seperti pakaian dan juga blanket. Jadi TAGLINE hendaklah bersifat 'general' dan tidak hanya tertumpu kepada CD sahaja.Manakala 2 soalan wajib pula adalah markah BONUS seandainya anda menggarap idea2 sehingga berjaya menarik perhatian pihak juri.

2)Sila berikan nama penuh, alamat rumah ,alamat email dan no telefon ke email mydearshoppe atau tinggalkan sahaja di ruangan komen entry SEKALUNG PENGHARGAAN ye...
3) Tahniah kepada 3 pemenang utama dan tahniah juga pada semua peserta. Pada yang kurang bernasib baik boleh cuba di contest yang lain ye.

12 comments on "Layan result contest ye"

nadnye on September 17, 2009 at 1:15 PM said...

tahniah kepada pemenang.. Sofea , Pija dan IbuDalila... dpt sampul duit raya pun suka juga ...

Mardiana Alias on September 17, 2009 at 1:31 PM said...

nadnye-jangan serik join contest mydearshoppe e-shop ye. jemput jengah kami selalu. jemput juga jadi pembeli CD Lunatots...heh!

Mummy_Sofea on September 17, 2009 at 1:43 PM said...

wahhh alhamdulillah rezeki sofea dpt pakai cd lunatots...thanx kak mardiana...rezeki sofea...pas ni lehla bli plak..hrp suka ngn tagline yg dilla perah otak siang mlm..hehe..khas untuk mydearshoppe e-shop...tahniah jgk bt semua pemenang...semoga mydearshoppe e-shop terus maju..amin

ibu_arifa on September 17, 2009 at 1:48 PM said...

alhamdulillah..berjaya jgk dpt tempat ke3.. suke..suke..terima kasih yer kak diana..

hehehe..mmg betul jgk kan..tagline tak berapa tepat dgn konsep blog akak nih..camne lah saye leh tak perasan..hehehe.

tahniah juga kpd mummy sofea dan sitisifir :) korang mmg rock!! yeyeh..

Mummy_Sofea on September 17, 2009 at 2:07 PM said...

ibu arifa-tahniah jgk buat awak dan arifa yg cute 2...
kak mar-thanx a lot...insyaallah pasni lehla sopeng kedai akk plak...terimala tagline 2 seadanya yer..ngeee

kakngah on September 17, 2009 at 2:48 PM said...

tahniah buat sume pemenang... eeerrr.. sume menang kn?? hahaha!!

apakata tokey kedai bg diskaun giler2 utk CD lunatots yg bercorak kt peserta contest.. ye la.. nk dpt free.. xder jeki..

miela77 on September 17, 2009 at 3:04 PM said...

Salam..Tahniah kepada pemenang..x de rezeki baby qis lagi..huhuhu..dpt hadiah saguhati pun x pe lah..nanti mama beli le jawabnya..

Sitisifir10 on September 17, 2009 at 3:04 PM said...

Saya bagi alamat di sini ye Mardiana....

Norhafizah Madzlan,
Uwaiys Optometrist
19 Jalan Merbok 1
34200 Parit Buntar
Perak..
057173058
0199515058

Mardiana Alias on September 18, 2009 at 12:05 AM said...

Kepada semua peserta contest mydearshoppe e-shop, boleh tak sertakan email anda. Ada berita baik akan saya emailkan.hehehe...!

Sitisifir10 on September 18, 2009 at 7:06 AM said...

Diana, email add saya sitisifir10@yahoo.com

izzahazfar on September 30, 2009 at 3:18 PM said...

salam,
kak mardiana...terkejut saya hari ini..dapat hadiah dari akak..
apapun tq ya!

nanti kalau saya teringin nak tambah koleksi cd zah beli dr akak ye!

mama zharfan on October 3, 2009 at 12:50 PM said...

salam,
thanks for the gift!
i dah blog about it:

http://suzie284.blogspot.com/2009/10/surprise-gift-from-mydearshoppe-friday.html

Post a Comment

 

MYDEARSHOPPE E-SHOP Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal